Militärsällskapets vackert dukade matsal.

Operation ”Rädda Ljuset!”

Militärsällskapets klubbvåning i Stockholm är unik. Den sammanfattar den svenska militära sällskapstraditionen och detta ställer höga krav på vår verksamhet och inredning. Vid flytten 2016 så blev matsalen större och vi monterade fler ljuskronor i matsalen för att ge ett bra ljus. Idag har vi fyra kristallkronor i matsalen, som är utlånade av en av våra ledamöter sedan 2016. Om vi nu skall ha dess kvar måste sällskapet köpa loss kristallkronorna. Vi gör nu ett upprop för att tillsammans kunna rädda ljuset och takkronorna i matsalen.

När tillräckligt med pengar är insamlade så kommer kronorna köpas loss och sedan skänker gåvogivarna kronorna till Militärsällskapet. Gåvogivarnas namn kommer att publiceras på vår hemsida och även markeras likt andra insamlingar i klubbens våning.

Vi ber nu om andelar á 500 kr för att behålla våra kristallkronor. Det är tillåtet att köpa hur många andelar som helst. En perfekt gåva till en kompis, regementskamrat eller familjemedlem.

Totalt behöver fem kristallkronor köpas loss.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig som "Ljusräddare". Anmälan är bindande och med vändande e-post så får du betalningsinstruktioner.

Tack för din insats, den behövs.

Anmälningsformulär

Förnamn (obligatorisk)

Efternamn (obligatorisk)

Epost (obligatorisk)

Telefon mobil (obligatorisk)

Antal andelar á 500 kr (obligatorisk)

För att bevisa att du inte är en dator svara på frågan nedan.