Boka din middag eller ditt nästa evenemang hos Militärsällskapet

Middag

Det är många militära kamratföreningar som använder våra klubblokaler som samlingspunkt för träffar, föredrag och middagar. Våra lokaler lämpar sig för såväl pubkvällarna som konferenserna. Totalt får vi vara 140 personer samtidigt i vår klubbvåning och vår matsal rymmer 70 sittande till middag. Lilla matsalen upp till 15.

Menyer och prisförslag får du vid kontakt med vår verkställande direktör.

Möten och konferens

Militärsällskapet i Stockholm grundades av officerare och för officerare, men sällskapet tog från starten även emot ”Civile Embetsmän” från försvarets myndigheter både som gäster och ledamöter. Idag erbjuder vi inte bara luncher för våra ledamöter utan även olika lokaler för såväl hel- och halvdagskonferenser som kortare sammanträden.

Vi strävar efter att vara en naturlig plats för Dig, som inte bara vill sammanträda utan även göra det i en miljö som är lite annorlunda. Beroende på hur många ni är så kan vi alltid kombinera flera av våra lokaler eller varför inte abonnera hela klubben för ert arrangemang.

Styrelserummet (upp till 10 pers)

Detta rum är skapat för sammanträden för styrelser och arbetsgrupper. Upp till 10 personer får rum runt sammanträdesbordet och till er hjälp finns en väggmonterad TV-skärm. 

Sammanträdesrummet kan kombineras med Lilla Matsalen om nu vill äta lunch eller dricka kaffe i anslutning till ert möte.

Lilla Matsalen (upp till 15 pers)

Detta är vårt ”chambre separee”. I anslutning till Styrelserummet kan denna matsal var platsen för att avsluta ert sammanträde. En intim matsal som tillåter att samtalet får fortsätta även efter ert sammanträde. Vi kan duka till 15 personer. 

Lilla Matsalen går även att boka för er föreningslunch eller som ett komplement till Stora Matsalen vid den stora festen.

Ulinders bar och Spelrummet
(upp till 30 pers)

Ulinders bar och Spelrummet ligger i direkt anslutning till varandra. Ulinders bar har bardisk samt ståbord och är dukat för umgänge och mingel.

Spelrummet är en av klubbens salonger och är inredd med soffgrupp och fåtöljer. Det perfekta rummet för samtal och diskussioner.

Skjutdörrarna mellan de båda rummen kan stängas.

Biblioteket och Lilla Salongen
(upp till 20 pers)

Biblioteket är ett sällskapsrum som passar för umgänge och samtal. I anslutning till Biblioteket ligger Lilla Salongen som är en naturlig förlängning av Biblioteket. 

Stora Matsalen (upp till 70 pers)

I Stora Matsalen serveras lunch till våra ledamöter och gäster varje vardag. Lokalen passar sig väl för festmiddag, föreningsmiddag eller konferenslunch. Med sin bröstpanel, takstuckatur, tapeter och kungamålningar ger matsalen ett mycket högtidligt intryck. Matsalen passar även bra som åhörarlokal.

Militärsällskapets vackert dukade matsal.

Bokning:

Om du är intresserad av att boka Militärsällskapets lokaler för ditt nästa möte eller event, vänligen kontakta oss på vd@militarsallskapet.se.