Möten & Konferens

Boka konferens och möten

Militärsällskapet i Stockholm grundades av officerare och för officerare, men sällskapet tog från starten även emot ”Civile Embetsmän” från försvarets myndigheter både som gäster och ledamöter. Idag erbjuder vi inte bara luncher för våra ledamöter utan även olika lokaler för såväl hel- och halvdagskonferenser som kortare sammanträden.

Vi strävar efter att vara en naturlig plats för Dig, som inte bara vill sammanträda utan även göra det i en miljö som är lite annorlunda. Beroende på hur många ni är så kan vi alltid kombinera flera av våra lokaler eller varför inte abonnera hela klubben för ert arrangemang.

Ritning över Militärsällskapet

Ritning Hemsidan

Styrelserummet (upp till 10 pers)

Detta rum är skapat för sammanträden för styrelser och arbetsgrupper. Upp till 10 personer får rum runt sammanträdesbordet och till er hjälp finns en väggmonterad TV-skärm. 

Sammanträdesrummet kan kombineras med Lilla Matsalen om nu vill äta lunch eller dricka kaffe i anslutning till ert möte.

Militärsällskapet_low50

Lilla Matsalen (upp till 15 pers)

Detta är vårt "chambre separee". I anslutning till Styrelserummet kan denna matsal var platsen för att avsluta ert sammanträde. En intim matsal som tillåter att samtalet får fortsätta även efter ert sammanträde. Vi kan duka till 15 personer. 

Lilla Matsalen går även att boka för er föreningslunch eller som ett komplement till Stora Matsalen vid den stora festen.

Militärsällskapet_low45

Ulinders bar och Spelrummet (upp till 30 pers)

Ulinders bar och Spelrummet ligger i direkt anslutning till varandra. Ulinders bar har bardisk samt ståbord och är dukat för umgänge och mingel.

Spelrummet är en av klubbens salonger och är inredd med soffgrupp och fåtöljer. Det perfekta rummet för samtal och diskussioner.

Skjutdörrarna mellan de båda rummen kan stängas.

 

 

Militärsällskapet_low3

Biblioteket och Lilla Salongen (upp till 20 pers)

Biblioteket är ett sällskapsrum som passar för umgänge och samtal. I anslutning till Biblioteket ligger Lilla Salongen som är en naturlig förlängning av Biblioteket. 

Militärsällskapet_low97

Stora Matsalen (upp till 60 pers)

I Stora Matsalen serveras lunch till våra ledamöter och gäster varje vardag. Lokalen passar sig väl för festmiddag, föreningsmiddag eller konferenslunch. Med sin bröstpanel, takstuckatur, tapeter och kungamålningar ger matsalen ett mycket högtidligt intryck. Matsalen passar även bra som åhörarlokal.

Militärsällskapets vackert dukade matsal.

 

Är ni intresserade av att hyra våra lokaler för ert event?

Kontakta oss på vd@militarsallskapet.se om ni är intresserade av att boka våra lokaler.